Om Wifog

Wifog drivs och ägs av Wifog Sverige AB

Det mesta som är gratis på webben eller i mobilen är reklamfinansierat på något sätt. Det finns en rad påhittiga sätt att marknadsföra och skapa skyltfönster för sina produkter. Till exempel så kan du hitta bannerannonser i gratisappar, du hittar även bannerannonser hos olika bloggar eller på olika tidningars hemsidor.

Vi på Wifog tycker att det är en självklarhet att du som konsument ska få betalt för den reklam du tittar på. Därför hjälper vi dig med just detta. I utbyte mot att du tittar på reklam, tar del av enkäter (marknadsundersökningar) eller till och med shoppar på nätet får du Wifog-poäng.

Man skulle kunna jämföra det med ett kretslopp; Vi tar betalt av stora annonsörer, annonsnätverk, klädbutiker, restauranger, cykelfirmor, korvmojar och andra företag (som genom Wifog) vill marknadsföra sig åt dig, ställa dig en rad med frågor eller sälja något till dig. Du kan sedan använda dina poäng till att köpa mer data till ditt Wifog Mobile, tanka Comviq kontantkort, köpa biobiljetter och presentkort, eller varför inte skänka till välgörenhet?

Du kan samla Wifog-poäng på en mängd olika innovativa sätt både genom appen och på hemsidan, på så sätt kan du alltid fylla på din pott! Ju aktivare Wifogare du är – desto mer poäng samlar du.